prefabrik - An Overview

Wiki Article

● Prefabrik evler modüler tasarımlarıyla farklı arazilere uyumlu olacak şekilde yerleştirilebilir.

Modüler bağlantı özelliği hazır evin saha kurulumunu diğer konut modellerine göre yüzde 70’lere varan oranda hızlandırmaktadır.

Bina dışı elektrik, atık ve temiz su tesisatlarının merkezi şebekelere bağlantılarının yapılması

Hazır satılık prefabrik ev modellerini tercih edebileceğiniz gibi kendi isteklerinize göre bir design de tasarlatabilirsiniz. Aynı zamanda prefabrik evlerde ses ve ısı yalıtımı da mümkün olduğu için dağ veya bağ evinizde iklim şartlarından etkilenmeden konforlu bir şekilde yaşamınızı sürdürebilirsiniz.

Prefabrik villa modelleri plan kat özellikleri ve yapı sistemine göre sınıflandırılmaktadır.

Ayrıca, prefabrik evlerin inşaatı sırasında daha az atık oluşur ve bu da çevreye daha az zarar verir.

Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere advertımı, e-posta adresimi ve Site adresimi bu tarayıcıya kaydet.

site linkimizden güncel kataloglarımızı inceleyebilir veya aynı internet site üzerinden iletişim formunu doldurarak katalog talebinde tekirdağ prefabrik ev fiyatları bulunabilirsiniz. Prefabrik evimi tekrar kendim boyayabilir miyim?

Ayrıca bunun bir diğer önemli artworkısı da villa gibi müstakil bir evde yaşama olanağıdır. Tek katlı ya da çAlright katlı projeler olduğundan dolayı evin tüm niteliklerini tercihlerinize göre belirleyebiliyorsunuz. Balkonu, bahçesi, verandası olan bir konutta yaşayarak mecbur kaldığınız değil, tercih ettiğiniz bir evde yaşamaya hemen başlayabiliyorsunuz.

Yeni nesil teknolojilerin kullanıldığı makine hatlarında üretilen bu evler edirne prefabrik tüm lojistik imkanlarıyla istenilen yerlere kolayca taşınabiliyor. Kaynaksız yeni birleşim sistemiyle her yerde firma uzmanlarımızca kurulum yapılarak teslim ediliyor.

5. Kolay Bakım: Prefabrik evler, bakım açısından da avantajlıdır. Yapısı gereği geleneksel evlere nazaran daha az tekirdağ prefabrik ev fiyatları bakım gerektirir. Bu da ev sahiplerine zaman ve maliyet tasarrufu sağlar.

Prefabrik ev alırken, hangi hizmetlerin ve malzemelerin fiyata dahil olduğunu bilmek, karar verme sürecini kolaylaştırır. İşte prefabrik ev fiyatlarına dahil olan unsurlar:

Prefabrik evler, yangın güvenliği ve izolasyon konusunda yüksek standartlarda inşa prefabrik ev edilir. Evler genellikle yangına dayanıklı malzemelerle inşa edilir ve gerekli izolasyonu sağlamak için özel malzemeler kullanılır.

Hazır Evin Özel Kaplama Uygulamaları: Prefabrik ev standart olarak H sistem duvar bloklarıyla çanakkale prefabrik kurulur. Müşteri talebine göre dıştan ahşap desen, fuga gibi kaplama uygulamaları yapılabilmektedir.

Report this wiki page